Делници: 13:30 - 19:00

Правила за използване на сайта

Правила за Използване на Сайта

Добре дошли на уебсайта “novausmivka”. Преди да продължите да използвате сайта, моля, прочетете внимателно следните правила, които регулират вашето поведение и използване на нашия сайт.

1. **Уважение и Коректно Поведение**
Молим ви да се отнасяте с уважение към другите потребители на сайта и към администраторите. Забранено е публикуването на обидни, дискриминиращи или неподходящи съдържание.

2. **Интелектуална Собственост**
Съдържанието на този сайт, включително текстове, изображения и лога, са под закрила на авторските права. Забранено е възпроизвеждането, разпространението или използването им без предварително писмено разрешение.

3. **Публикуване на Информация**
При публикуване на информация, мнения или коментари на сайта, се уверете, че те са точни и съответстват на реалността. Не поемаме отговорност за точността на информацията, предоставена от потребителите.

4. **Лични Данни**
Моля, обърнете внимание на нашата Политика за Поверителност, за да разберете как обработваме вашите лични данни при използването на сайта.

5. **Връзки към Трети Уебсайтове**
Сайтът може да съдържа връзки към трети уебсайтове. Не носим отговорност за съдържанието или практиките на тези уебсайтове.

С нарушаване на тези правила може да последва спиране на достъпа до сайта. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с тези правила за използване.

Меню
Намерете ни на картата

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do