Делници: 13:30 - 19:00
За Перфектната Усмивка

Алайнери

КАКВО СА ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ?

Прозрачните шини са съвременни заместители на традиционните брекети – последно поколение на невидими, отстраняеми алайнери, направени от безвреден термопластичен материал, който слагате върху зъбите си за много по-кратко време (средно 3-6-9 месеца). Те неусетно успяват да изравнят зъбите ви, създавайки микро движения към желаната позиция. Изходът: идеално подредени зъби без дискомфорт.

ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ

ПРЕДИМСТВА

Как протича лечението?

Лечението протича в няколко лесни и краткосрочни стъпки:

1.
Безплатен първичен преглед и консултация
2.
Снемане на отпечатък
3.
Втора консултация
4.
Начало на лечението
ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ

ПРЕДИМСТВА

Как протича лечението?

Лечението протича в няколко лесни и краткосрочни стъпки:

1. Безплатен първичен преглед и консултация
2. Снемане на дигитален отпечатък
3. Втора консултация
4. Начало на лечението
Диагностика на Усмивката

Безплатна консултация

Запазете си час за консултация с д-р Стоян Джоглев. Ще разберете повече, за технологията Алайнери и дали е подходяща за вас. Ще дадем приблизителни срокове и цени за вашият случай. Дигитално планираните Алайнери ще ви помогнат да придобиете мечтаната си нова усмивка.

Какво следва след започване на лечението?

Редовни посещения

По време на цялото лечение ще има определени етапи, в който ще трябва да посещавате кабинета. Както за наблюдение на процеса, така и за важни  стъпки без, които няма да може да продължим ефективно напред. Времето между посещенията ще бъде най-много 2 месеца, за да следим и контролираме процеса отблизо.

Подходящо ли е за мен това лечение?

Прозрачните алайнери са разработени за корекция на леки до средни ортодонтски проблеми. Освен тяхното неоспоримо въздействие върху естетиката, алайнерите имат бележита роля и за здравословното състояние на устата, доколкото могат да променят в лека степен некоректната захапка или натрупване на зъби и да допринесат за цялостното подобрение на устната хигиена. За да разберете дали Вашият случай е подходящ за лечение с алайнери, сте добре дошли на първичен преглед и консултация при Др-Джоглев или позвънете на 

089 679 9400

Трябва ли да нося алайнерите докато се храня?

Не не трябва. Трябва да ги свалите за времето на хранене. Във връзка с това, че прозрачните алайнери могат да бъдат лесно отстранени, няма да имате никакви ограничения по отношение на приема на храна и консумирането на напитки. Просто не пропускайте да поставите алайнерите обратно, след като приключите с храненето. И не прекалявайте с повече от 3 часа без алайнери дневно. Това ще доведе до забавено движение на зъбите ви и увеличаване продължителността на лечението.

Как се почистват шините?

Почистването на алайнерите става веднъж дневно с помощта на четка и паста за зъби докато почиствате зъбите си.

Меню
Намерете ни на картата

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do